Beste leverancier,

2020 is voor iedereen een erg chaotisch jaar geweest, met name voor de horeca.
Tal van beurzen zijn afgelast, waardoor leveranciers hun nieuwe producten en diensten niet onder de aandacht kunnen brengen bij de ondernemers.

Ondanks de Coronacrisis zal je zien dat er toch een aantal van de Strandpaviljoens van ondernemer veranderd en dat bestaande paviljoens er ook behoefte aan hebben om hun assortiment te vernieuwen. Het is dus altijd goed om aan relatiemanagement te doen.

Daarom zullen wij begin december een Kerstdoos met een uitgebreid Strand Magazine bij de strandpaviljoenhouder bezorgen (op het huisadres indien het paviljoen is gesloten). Wij hebben in de eerste instantie ruimte voor 25 leveranciers die hun product kunnen promoten. Hieronder geven wij een indicatie van de mogelijkheden en prijzen:

OptieNormale prijsLedenprijs
Kerstdoos + A4 pagina€ 1250,00€ 1000,00
Kerstdoos + Dubbele A4 pagina€ 1750,00€ 1500,00

Strand magazine

Strand Nederland geeft ook  elk jaar drie Strand Magazines uit met interessante informatie en boeiende artikelen voor ondernemers en gasten. De gedrukte oplage is 5000 stuks en de digitale versie kan onbeperkt gedeeld worden. Het eerste nummer verschijnt in maart, het tweede magazine volgt in juli en het laatste magazine wordt in november uitgebracht.  Strand Nederland verstuurd het magazine naar ongeveer 1100 geïnteresseerde bedrijven, overheidsinstellingen en andere  belangstellenden. 

Meer informatie of meedoen?

Wilt u als leverancier meedoen met deze geweldige mogelijkheid om in contact te blijven met de strandondernemer, wees er dan snel bij. Stuur een mail naar info@strandnederland.nl of bel naar Stephan van der Stee 06-24536477 of Aswien Kalkasingh 070-2203917.

 

Met vriendelijke groet,
Team Strand Nederland

 

P.S. De Strand en Terrasbeurs 2020 gaat dit jaar helaas vanwege Corona niet door.