Openingstijden

De Horecabeurs Goes is een tweedaags evenement. De openingstijden zijn:

Maandag 14 maart 2022:  11.00 - 19.00 uur
Dinsdag 15 maart 2022      11.00 - 19.00 uur

Plattegrond Strand en Terrasplein

 

Plattegrond Horecabeurs Goes

 

Het strand en Terrasplein bevindt zich in de Noorzeehal (hal 1) op locatienummer 400

COVID-19 FAQ

In de persconfertentie van dinsdag 16 februari is aangekondigd dat vanaf 25 februari er géén maatregelen meer gelden voor beurzen en congressen. Beurzen zoals Horecabeurs Goes worden gehouden in zogeheten doorstroomlocaties. Horecabeurs Goes kan 14 en 15 maart weer normaal en zonder maatregelen vrij bezocht worden! 

Route & Openbaar vervoer

Locatie Zeelandhallen

Bezoekadres: 
Da vinciplein 1 
4462 GX Goes

Navigatieadres:
Nobelweg 6
4462 GK Goes

Per auto
Zeelandhallen Goes is gelegen aan de autosnelweg Bergen op Zoom - Vlissingen. Je volgt de A58 richting Goes. Je volgt op het knooppunt de Poel de A256 richting Goes. Vervolgens blijf je rechts aanhouden en neem afslag Goes-Zuid. Bij de rotonde tweede afslag richting Zeelandhallen.

Per openbaar vervoer
Zeelandhallen Goes bevindt zich op loopafstand van het Station Goes. Je bereikt de Zeelandhallen Goes vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. Op Station Goes neem je de uitgang aan de achterkant van het station. Je gaat linksaf tot aan de rotonde, dan neem je de eerste afslag rechts. Helemaal rechtdoor tot aan de volgende rotonde. Volg het fietspad wat daar langsloopt. Voor de fietstunnel neem je het linkerpad. Je bent gearriveerd bij Zeelandhallen Goes.

Overnachten
Op de website van VVV Zeeland staat een totaal overzicht van de locaties om te overnachten in Goes.