9 & 10 maart Horecabeurs Goes 
Neem deel aan het Strand en Terrasplein!

Bij Zeeland denkt vrijwel iedereen aan het strand, daarom is er vanaf volgend jaar een ''Strand en Terrasplein'' binnen de Horecabeurs Goes. 

De strandpaviljoenhouders zijn een trendsetter in de horeca, steeds meer horecazaken in het binnenland nemen de stijl over die we langs de kust zien. De horecazaken met een terras en de strandpaviljoenhouders in Zeeland een strandbeurs bieden is de motivatie geweest om samen te werken met de Horecabeurs Goes. Dit betekent dat wij een interactief ''Strand en Terrasplein'' gaan neerzetten, Daarnaast is er voor maximaal 30 leveranciers de mogelijkheid om een stand te huren rondom dit plein en eventueel mee te helpen aan het programma. 

Het plein zal geïntroduceerd worden als hét nieuwe plein tijdens de 2daagse beurs in de Zeelandhallen op 9 en 10 maart 2020. Wij zorgen voor het programma, de standbouw in de vorm van het sfeervolle Strandhuisje (9m2) en de stroom. Totale kosten €1250 exclusief btw. Liever eigen standbouw? Dit kan uiteraard!

Deze beurs combineren met de Strandbeurs in Aalsmeer, het strandmagazine of een van de andere activiteiten die wij doen? Bekijk ze hier 

Liever direct contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden? 

Mail naar
info@strandnederland.nl

Stephan van der Stee +31 (0)70 2203917