14 & 15 maart Horecabeurs Goes 
Neem deel aan het Strand en Terrasplein!

Zeeland loopt als provincie een stapje voor op de rest van Nederland als het gaat om recreatie en toerisme. Op de beurs staan ondernemers, van lokaal geproduceerde streekproducten tot speciale dranken, horecavoorzieningen en grootkeukenapparatuur. Het is voor u als standhouder een groot voordeel om op het Strand- en Terrasplein te staan, omdat het een aantrekkelijk meetingpoint is.

De strandpaviljoenhouders zijn een trendsetter in de horeca, steeds meer horecazaken in het binnenland nemen de stijl over die we langs de kust zien. De horecazaken met een terras en de strandpaviljoenhouders in Zeeland een strandbeurs bieden is de motivatie geweest om samen te werken met de Horecabeurs Goes. Dit betekent dat wij een interactief ''Strand en Terrasplein'' gaan neerzetten, Daarnaast is er voor maximaal 30 leveranciers de mogelijkheid om een stand te huren rondom dit plein en eventueel mee te helpen aan het programma. 

Wij zorgen voor het programma, de standbouw in de vorm van het sfeervolle Strandhuisje (9m2) en de stroom. Totale kosten €1250 exclusief btw. Liever eigen standbouw? Dit kan uiteraard, dan zijn de kosten € 1000,00 ex BTW

Deze beurs combineren met het strandmagazine of een van de andere activiteiten die wij doen? Neem dan contact met ons op.

Liever direct contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden? 

Mail naar info@strandnederland.nl of bel naar Stephan van der Stee +31 (0)70 2203917