Algemene informatie en openingstijden

 
Op dinsdag 30 januari 2024 organiseren wij weer een inspirerende Landelijke Strandbeurs in The Beach Aalsmeer. Deze dag wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Nederlandse Kustvereniging (NKV).

De Landelijke Strandbeurs heeft vele mogelijkheden voor netwerken en het maken van afspraken met leveranciers. Kortom, voor iedere strandondernemer een must om bij te zijn!

Algemene Ledenvergadering NKV: praat mee!

Tijdens de beurs rond 13:00 uur organiseert de Nederlandse Kustvereniging (NKV) in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Strand Nederland haar algemene ledenvergadering. Er zijn vele actuele onderwerpen waar we met u als ondernemer over in gesprek willen. Denk daarbij aan: stikstof, verzekeringen, wegwerpplastic, pachtprijzen en nog veel meer. Ook in 2024 zullen wij uw belangen weer zo goed mogelijk behartigen!

De beurs is van 11:00 tot 18:00 uur en is gratis en vrij toegankelijk voor ondernemers, personeel en geïnteresseerden. Vooraf inschrijven of aanmelden is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de beurs locatie en parkeren is gratis.

Beurslocatie

De Strandbeurs vindt plaats bij Indoor sport en event center The Beach Aalsmeer.

Oosteinderweg 247a
1432 AT Aalsmeer