1911
The Beach is gevestigd in de voormalige veiling Bloemenlust. Veilingvereniging Bloemenlust begon eind 1911 in het Oostelijke deel van Aalsmeer in een klein café.

1921
Dit werd al spoedig te klein en daarom is Bloemenlust in 1921 begonnen met de bouw van het huidige pand.

1996
Op 5 april 1996 vond dit rijksmonument een nieuwe bestemming. Oprichters, bedenkers én pioniers Irene van Uden en Ruud Vismans gingen met een enthousiaste groep de uitdaging aan om de eerste indoor beachvolleybalhal van Europa te realiseren.

2023
Nu ruim 26 jaar later, is The Beach zoveel meer dan alleen zand! De oude bloemenveiling en haar uitbreidingen zijn volledig gerestaureerd en tonen nog steeds nostalgische kenmerken van het veilinggebouw Bloemenlust, onder andere de Rozentribune en de prachtige dakconstructie.

The Beach is inmiddels een begrip voor velen en uitgegroeid tot een unieke evenementenlocatie. Bedrijven kunnen in ongedwongen sfeer vergaderen of een sportieve teamdag organiseren. Maar ook vrienden, families en andere gezelschappen worden hartelijk verwelkomd. Daarnaast ook niet onbekend met grote evenementen zoals de jaarlijkse Strandbeurs, Dance Classics of nationale en internationale Beachvolleybal toernooien.

The Beach staat voor samen zijn, spanning en ontspanning in een ongedwongen sfeer en altijd met een stralende lach. Met ruim 27 jaar ervaring in het organiseren van evenementen is van ‘ontzorgen’ een specialiteit gemaakt.

Oosteinderweg 247a
1432 AT Aalsmeer