Op dinsdag 31 januari 2023 organiseren wij weer een inspirerende Landelijke Strandbeurs in The Beach Aalsmeer. Deze dag wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Nederlandse Kustvereniging (NKV).

Voorafgaand aan de Strandbeurs organiseert het Programma Schone Stranden een netwerkbijeenkomst met interessante informatie voor u als strandondernemer. Deze sessie zal plaatsvinden tijdens de Strandbeurs op dinsdag 31 januari bij The Beach in Aalsmeer. Vroeger werd deze locatie gebruikt als bloemenveiling, vandaag de dag is deze helemaal in strandthema getransformeerd.

Programma Schone Stranden

In een uur tijd blikken we terug op wat het Programma in 2022 heeft bereikt, en kijken we vooruit naar de plannen voor 2023. Ook komen diverse betrokken partijen aan het woord met interessante projecten en activiteiten t.b.v. schone stranden en de strandinspecties. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om mee te denken over het programma in 2023.
De inloop is vanaf 11:00 uur, en het programma begint om 11:30 uur. Om 12:30 uur staat er een lekkere lunch klaar.

Het programma

11:00 - 11:30 uur Inloop
11:30 - 12:30 uur Sessie Programma Schone Stranden
12:30 – 13:00 uur Lunch

Daarna is er ruim de gelegenheid om de Strandbeurs te bezoeken of om te netwerken.

Vergadering Nederlandse Kustvereniging

Tijdens de Landelijke Strandbeurs is er vanaf 15:30 uur tot 17:00 uur ook de vergadering van de Nederlandse Kustvereniging (NKV) voor de strandondernemers. Hieronder staan een aantal van de speerpunten voor 2023 die besproken zullen worden tijdens de vergadering. Tijdens de beurs is er ook tijd om met de leden van het NKV één op één een gesprek aan te gaan.

Speerpunten 2023

    1. We willen meer financiële en juridische zekerheid
    2. We willen recht van opstal
    3. We willen langdurigere contracten
    4. We willen niet verder vooruit verplaatsen
    5. We willen mogelijkheden voor Ruimere bebouwing

Strandbeurs

Verder heeft de Landelijke Strandbeurs nog vele mogelijkheden voor netwerken en het maken van afspraken met leveranciers. We hebben een uitstekend beursaanbod van aansprekende en vernieuwende leveranciers en producten.

Er is voldoende tijd en ruimte om onder het genot van een hapje met collega’s van gedachten te wisselen.
Vanaf 17:30 zal de beurs worden afgesloten met een gezellige borrel met onder andere een optreden van Saskia Dian.

De beurs begint om 11:00 uur en is gratis en vrij toegankelijk voor ondernemers, personeel en geïnteresseerden. Vooraf inschrijven of aanmelden is niet nodig.